WooCommerce Session Debugger

Billing Country: PL

Cart Contents:

The cart is empty.

Full Session Data:

Array
(
)

Ponad 4,7 miliona klientów z całego świata ⭐⭐⭐⭐⭐

Home Ikone NOVO_phone
Dostawa w ciągu 3-4 dni roboczych
Darmowa wysyłka przy zamówieniach powyżej 200 zł
Gwarancja 100% satysfakcji
60-dniowa polityka zwrotu


Wegański tort Pavlova

Zdecydowaliśmy, że w nadchodzących odcinkach przedstawimy Wam również zespół Nature‘s Finest. Kto tworzy treści na Instagramie i Facebooku, kto stoi za blogami i przepisami?



Tym razem w kuchni dołączyła do nas





Manja Margon





, która wraz z Moniką dba o przygotowanie naszego programu kulinarnego. Dzisiaj Manja i Monika przygotują znakomity i wyjątkowy wegański deser – tort Pavlova.


Składniki


Sposób przygotowania

  1. Aby przygotować pyszny i lekki wegański tort Pavlova, potrzebujemy schłodzonej wody z ciecierzycy (niesłonej). Do płynu dodajemy czubek łyżeczki kamienia winnego w proszku.
  2. Wodę z ciecierzycy ubijamy blenderem przez około 5-10 minut, aż do powstania bąbelków w masie.
  3. Do masy dodaj uprzednio zmielony erytrytol (cukier w kryształkach nie jest zalecany do przygotowania aquafaby) i mieszaj przez kolejne 5 minut. Na końcu, w razie potrzeby, dodaj jedną lub dwie łyżeczki białego octu winnego i dobrze wymieszaj.
  4. Przygotowaną masę przenieś za pomocą łyżki stołowej na papier do pieczenia i utwórz swego rodzaju okręg, który powinien być nieco wyższy po bokach niż pośrodku.
  5. Przygotowany tort włóż do piekarnika nagrzanego do temperatury 120 stopni Celsjusza i piecz przez około dwie godziny, aż wierzch tortu ładnie stwardnieje. Następnie tort należy dobrze schłodzić – przez około 4 godziny. Najlepiej przygotować tort dzień wcześniej, aby ładnie ostygł.
  6. Na tort dodaj bitą śmietanę kokosową i udekoruj dowolnym rodzajem owoców. My wybraliśmy truskawki, maliny i jagody. Kropkę nad i dopełniły pokruszone migdały.


Smacznego!