Ponad 4,7 miliona klientów z całego świata ⭐⭐⭐⭐⭐

Home Ikone NOVO_phone
Dostawa w ciągu 3-4 dni roboczych
Darmowa wysyłka przy zamówieniach powyżej 200 zł
Gwarancja 100% satysfakcji
60-dniowa polityka zwrotu

Wegańskie pulpety owsiane z cukinią

Te lekko słodkie, wegańskie pulpety owsiane z cukinią to idealna popołudniowa przekąska lub śniadanie w podróży.

Wegańskie i bezglutenowe!



Mokre składniki


(pulpety owsiane z cukinią)



Suche składniki


(pulpety owsiane z cukinią)




SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:



Rozgrzej piekarnik do 180°C (360 F). Wymieszaj mokre i suche składniki osobno w dwóch miskach. Następnie wymieszaj zawartość obu misek, składniki muszą dobrze się połączyć. Przygotuj formę do ciastek. Do przygotowania jednego pulpetu użyj około 1 łyżki ciasta. Piecz przez 30-45 minut (w zależności od piekarnika i preferencji, jak miękkie pulpety lubisz).


Wskazówka: możesz trochę urozmaicić ten przepis i dodać 1/2 szklanki kawałków czekolady lub ulubionych posiekanych orzechów, aby dodać chrupkości.