Coraz więcej sportowców na całym świecie zdaje sobie sprawę z zagrożeń dla zdrowia i środowiska, jakie stwarzają produkty mleczne, dlatego aktywnie poszukują substytutów roślinnych, które są bardziej przyjazne dla planety i zdrowsze dla organizmu.
Szukają substytutu mleka, który:
- Jest przyjazny dla środowiska
- Ma niski poziom cholesterolu
- Jest bezpieczny dla każdego
- Może być używany w kuchni
- Nie psuje się i jest dobry do spożycia przez długi czas
My postanowiliśmy wyjść im naprzeciw i stworzyliśmy
napój ryżowy w proszku
– ekologiczny i smaczny zamiennik mleka!
Napój ryżowy
w postaci proszku jest trwalszy niż produkty mleczne i może być stosowany do przygotowania różnych potraw, takich jak koktajle, płatki zbożowe, wypieki i do wszystkiego, gdzie używane jest mleko.
Może być serwowany na ciepło lub zimno, jest również odpowiedni dla osób z wysokim poziomem cholesterolu, ponieważ wspomaga i utrzymuje zdrowie serca.
Odkryj różne smaki napojów ryżowych!