WooCommerce Session Debugger

Billing Country: PL

Cart Contents:

The cart is empty.

Full Session Data:

Array
(
)

Ponad 4,7 miliona klientów z całego świata ⭐⭐⭐⭐⭐

Home Ikone NOVO_phone
Dostawa w ciągu 3-4 dni roboczych
Darmowa wysyłka przy zamówieniach powyżej 200 zł
Gwarancja 100% satysfakcji
60-dniowa polityka zwrotu


Surowe serca walentynkowe


Składniki na ciastka w kształcie serc:

  • 1/2 szklanki migdałów
    • 1/2 szklanki orzechów włoskich (mogą być również nasiona dyni lub inne wybrane orzechy)
    • 2 łyżki


    surowego kakao


    • 2 łyżki karobu
    • 1/4 łyżeczki stewii i jedna łyżeczka lub 2-4 łyżki


    syropu z agawy


    • 1 łyżka ekstraktu waniliowego



    sól himalajska


Nadzienie do kanapek w kształcie serc:

  • 1 banan
    • 1/2 szklanki malin
    • 4-5 łyżek oleju kokosowego


Sposób przygotowania:

Zmiel migdały i inne wybrane przez siebie orzechy w robocie kuchennym, a następnie dodaj pozostałe składniki, a na samym końcu słodzik. Ciasto powinno być zwarte, nie mokre. Rozwałkuj masę na grubość około 3 mm i wytnij serca foremkami w kształcie serca. Serca są trochę bardziej kruche niż zwykłe ciasto na ciastka. Otrzymasz co najmniej 12 serc, które należy odstawić w chłodne miejsce.

Składniki na nadzienie malinowe wymieszaj w robocie kuchennym, aż uzyskasz kremową masę. Masę wylewamy na blachę i rozprowadzamy na grubość 0,5 cm. Umieść blachę w zamrażarce, aż masa stwardnieje, a następnie foremkami wytnij z niej serca o tej samej wielkości co ciastka. Następnie składamy serduszka: dwa biszkoptowe serca, a pomiędzy nimi różowa masa serduszkowa.