WooCommerce Session Debugger

Billing Country: PL

Cart Contents:

The cart is empty.

Full Session Data:

Array
(
)

Ponad 4,7 miliona klientów z całego świata ⭐⭐⭐⭐⭐

Home Ikone NOVO_phone
Dostawa w ciągu 3-4 dni roboczych
Darmowa wysyłka przy zamówieniach powyżej 200 zł
Gwarancja 100% satysfakcji
60-dniowa polityka zwrotu


Surowe wegańskie kulki proteinowe


Jeśli lubisz słodkości, które są jednocześnie

zdrowe

, a także masz sekretny romans z czekoladą, to przedstawimy Ci Twoją bratnią duszę – przepis na

czekoladowe kulki proteinowe z kokosem

.


Potrzebujesz tylko

5 składników i 15 minut

na przygotowanie.

Najlepszą rzeczą w przepisie jest jednak to, że można zrobić więcej masy i przechowywać ją w hermetycznym pojemniku w lodówce. Za każdym razem, gdy masz ochotę na coś czekoladowego i słodkiego, po prostu robisz kulki i cieszysz się zdrowym deserem.

Świetnie sprawdzą się również jako szybkie i zdrowe śniadanie, zwłaszcza jeśli musisz je zjeść w drodze do pracy!


SKŁADNIKI


(na około 30 kulek)


SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  1. Włóż daktyle do robota kuchennego, dodaj trochę wody i mieszaj, aż powstanie płynna masa.
  2. Dodaj wcześniej zmielone płatki owsiane i dobrze wymieszaj
  3. Masę przenieś do większej miski, dodaj białko w proszku i dobrze wymieszaj. Stopniowo dodawaj kakao, aż uzyskasz zwartą konsystencję, która nie skleja się i z której można utworzyć ładne kulki.
  4. Z masy należy uformować około 30 kulek i każdą obtoczyć w kokosie.
  5. Umieść je na tacy lub w pojemniku do przechowywania.
  6. Kulki możesz jeść od razu, ale jeśli lubisz bardziej zwartą konsystencję, włóż je do lodówki na 20 minut. Kulki przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce.

Jeśli masa się kruszy i jest zbyt sucha, dodaj więcej daktyli.
Jeśli masa jest zbyt lepka, dodaj trochę więcej kakao lub mielonych płatków owsianych.