WooCommerce Session Debugger

Billing Country: PL

Cart Contents:

The cart is empty.

Full Session Data:

Array
(
)

Ponad 4,7 miliona klientów z całego świata ⭐⭐⭐⭐⭐

Home Ikone NOVO_phone
Dostawa w ciągu 3-4 dni roboczych
Darmowa wysyłka przy zamówieniach powyżej 200 zł
Gwarancja 100% satysfakcji
60-dniowa polityka zwrotu


Surowe mini torciki czekoladowe



Szukasz idealnego i prostego przepisu na surowy tort czekoladowy?



Przepis na surowe mini torciki czekoladowe zachwyci Cię doskonałym czekoladowym smakiem, lekkim biszkoptem i łatwością przygotowania.

Świetnie sprawdzą się zamiast tortu urodzinowego lub jako prezent na każdą okazję!

SKŁADNIKI

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  1. Daktyle bez pestek namoczyć w wodzie. Po dwóch godzinach moczenia daktyle należy odcedzić.
  2. Mocnym blenderem zmiksuj daktyle i dwie łyżki oleju kokosowego. Miksuj, aż uzyskasz gładką masę. Dodaj 2 łyżki kakao w proszku i ponownie dobrze zmiksuj. Masa jest gotowa!
  3. Foremki (mogą być te na muffinki) posyp wiórkami kokosowymi i kakao w proszku. Wlej masę do foremek i z wierzchu posyp wiórkami kokosowymi lub kakao.
  4. Wstaw je do lodówki na ok. 1 godzinę, dopóki masa nie stwardnieje. Następnie wyjmujemy torciki z foremek – są gotowe do spożycia.


Smacznego! Rozkoszuj się każdym kęsem!